Haberler

2017-2018 ÖĞRETİM DÖNEMİNDE DERECEYE GİRENLER ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ Perşembe, Mayıs 31, 2018 - 15:14

Yüksek Okulumuzda 2017-2018 Öğretim Dönemide dereceye giren öğrencilerimize Müdürümüz Prof.Dr.Mehmet ÇAY ve Öğretim Elemanları tarafından  hediyeler takdim edildi. Müdür Prof.Dr.Mehmet ÇAY ve Öğretim Elemanları öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ederek, başarıların devamını dilediler.

Meslekyüksek Okulumuzun Dış Paydaş Komisyonunun 2.Toplantısı Yapıldı. Pazartesi, Mayıs 14, 2018 - 14:57

2 Mayıs 2018' de Türkiye Jokey Klübü Elazığ Hipodromunda Meslekyüksek Okulumuzun Dış Paydaş Komisyonunun 2. Toplantısı gerçekleştirildi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden “Gıda ve Gastronomi Fuarı’na” Katılım Perşembe, Nisan 26, 2018 - 10:53

Elazığ Belediyesi tarafından 21-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Doğukent Fuar Alanı’nda düzenlenen “Gıda ve Gastronomi Fuarı”na okulumuz tarafından katılım gerçekleştirildi. Bugün düzenlenen teknik geziyle  öğrenciler fuar alanını hocaları eşliğinde gezerek, fuar organizatörlerinden fuarın hazırlık sürecine dair bilgiler edindi.

Sivrice Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Tarafından “Hayatının Lideri Ol" Konulu Seminer Programı Düzenlendi Çarşamba, Nisan 18, 2018 - 16:01

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu ile Damla Öğrenci To

Sivrice Meslek Yüksekokulu Dış Paydaş Komisyonu Toplantısı Yapıldı Salı, Mart 13, 2018 - 10:34

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez Salonunda düzenlenen toplantıya,  Kalite Komisyonu, Dış Paydaş komisyonu ve Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyeleri ( Prof.Dr.Mehmet ÇAY, Prof. Dr.

Fırat Üniversitesi Çiftçi Eğitim Merkezinde “Arı Yetiştiriciliği ve Hastalıkları” Sertifika Töreni Düzenlendi Çarşamba, Şubat 21, 2018 - 15:03

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merk

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu İle Türkiye Jokey Kulübü Arasında Mesleki Eğitime Destek Protokolü İmzalandı Pazartesi, Ocak 15, 2018 - 15:55

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Türkiy

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 3. Turizm Şurasına Yüksekokulumuzdan Katılım Cuma, Kasım 3, 2017 - 13:56

3. Turizm Şurası, 1 Kasım tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 7 Bakan, çok sayıda sektör temsilcisi ve akademisyenlerin katılımıyla başladı.

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüsekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü 2.Sınıf Öğrencileri Doğa Atlı Spor Okullarında Uygulamalı Eğitim Yapmak İçin Eğitim Gezisi Düzenledi Cuma, Kasım 3, 2017 - 13:38

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüsekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü  2.sınıf öğrencileri Doğa Atlı spor okullarında uygulamalı eğitim yapmak için eğitim gezisi düzenledi. Yüksekokulumuz öğrencileri  ziyaret esnasında Doğa Atlı Spor Kulübü’nde atlarla özel bir binicilik gösterisi de yaparak bu konudaki tecrübe ve yeteneklerini sergilediler.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Fırat Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı Çarşamba, Ekim 25, 2017 - 12:55

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Fırat Üniversitesi 2017-2018 Akademik yılı açılışı ve Fah

Sayfalar