KEBAN ALABALIK TESİSLERİ ZİYARET EDİLDİ Cuma, Kasım 22, 2019 - 15:49

Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından Keban ilçesine bir teknik gezi düzenledi. 21 Kasım 2019 da düzenlenen geziye, bölüm öğrencileri ve hocaları eşlik etti. Keban’ın doğal güzelliklerini gezen öğrenciler, Çırçır Şelalesi ve Keban Meslek Yüksek Okulu’nun da ziyaret etti. Daha sonra Keban Alabalık Tesisleri’nin restoran ve mutfağında gözlemler yapılarak değerlendirildi.

MALATYA SULTANSUYU HARASINA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ Pazartesi, Kasım 11, 2019 - 13:07

Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ile Veterinerlik Bölümü olarak Malatya Sultansuyu Harasını ziyaret ettik.

WhatsApp Image 2019-11-11 at 10.12.54 (1).jpeg

YÜKSEKOKUL AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI Pazartesi, Kasım 11, 2019 - 01:56

Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan akademik personellerimiz 08.11.2019 tarihinde bir araya gelerek Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilerdi, Toplantı Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Mehmet ÇAY başkanlığında yapılarak  bölümler  hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

SİVRİCE ÖĞRETMENEVİNDE UYGULAMA EĞİTİMİ Cuma, Kasım 8, 2019 - 13:08

Okulumuz Sivrice MYO Turizm ve Otel İşletmesi Bölümü tarafından 6 Kasım 2019 tarihinde Sivrice Öğretmen Evi’nde uygulama eğitimi gerçekleştirildi. Mesleki uygulamalar dersi kapsamında çeşitli konaklama işletmelerinde eğitimler düzenleyen Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, Sivrice Öğretmenevini  ziyaret etti.

ELAZIĞ HİLTON OTELİNE ZİYARET Salı, Kasım 5, 2019 - 11:16

Sivrice Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrenci ve hocaları Elazığ By Tree Hilton otelinde yöneticilerle söyleşi düzenledi. 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen söyleşiye, Elazığ Hilton Oteli Genel Müdürü, Aşçıbaşı ve İnsan Kaynakları Müdürü katılım sağladı. Turizm ve otel işletmeciliği 1.

SİVRİCE’DE TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI Salı, Nisan 16, 2019 - 14:17

Fırat Kalkınma Ajansı’nın öncülüğünde Elazığ İlinin turizmini canlandırmak üzere gerçekleştirilen “Elazığ Malatya Fırat Turu” programına katılan 35 seyahat acentası temsilcisi ve Fırat Üniversitesi’ni temsilen Sivrice Meslek Yüksek Okulu Turizm Otel İşletmeciliği Programı öğretim görevlisi Duygu Mahmutoğulları, 14 Nisan Pazar günü Sivrice’de düzenlenen “Turizm Değerlendirme Toplantı”sına katılm

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu İle Türkiye Jokey Kulübü Arası nda Mesleki Eğitime Destek Protokolü İmzalandı Perşembe, Ocak 10, 2019 - 14:42

Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Türkiye Jokey Kulübü arasında Mesleki Eğitime Destek protokolü imzalandı.

NETCAD TEMEL EĞİTİMİ ANAMODÜL & NETSURF SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ Salı, Aralık 18, 2018 - 13:17

Yüksekokulumuzun Harita ve Kadastro Programı öğrencilerine mesleki eğitimine katkı sağlanması amacıyla NETCAD TEMEL EĞİTİMİ ANAMODÜL & NETSURF SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI düzenlendi.

066d3cef-5b59-4bf5-976c-27d070588047.JPG

YÜKSEKOKUL AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI Cuma, Eylül 28, 2018 - 17:26

Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan akademik personellerimiz bir araya gelerek Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilerdi, Toplantı Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Mehmet ÇAY başkanlığında yapılarak  bölümler  hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

.IMG_3139.JPG

Sayfalar