Sivrice Meslek Yüksekokulu Dış Paydaş Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez Salonunda düzenlenen toplantıya,  Kalite Komisyonu, Dış Paydaş komisyonu ve Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyeleri ( Prof.Dr.Mehmet ÇAY, Prof. Dr. O.Nihat ERTAŞ, Doç.Dr.Ayşe KILIÇ, Doç.Dr.İsmail SEVEN, Öğr.Gör.Ahmet ERDOĞAN, Öğr.Gör.İbrahim AYAKATİK, Elazığ Hipodrom Müdürü Erdoğan TEMİZ, Hazar Harita Müdürü Kasım BARAN, Arıcılar Birliği Başkanı Fırat CANBAY) katıldı. Meslek Yüksekokulunun dış Paydaşlarla olan ilişkisini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerin mesleki uygulama ve staj dersleri konularında dayanışmanın arttırılması ve meslekteki isimlerden tecrübe paylaşımı yapılmasını sağlamakla ilgili konular görüşüldü. Kurumun kalite güvencesinin sağlanması ve sürdürülebilmesi adına önem arz eden toplantı, dış paydaş geri bildirimlerinin alınmasının ardından sona erdi.

9abf8d13-4eb0-460d-b704-624fa046b24d.JPG

56672d7f-0e16-48df-9128-d7b9b1196f78_0.JPG