ELAZIĞ HİLTON OTELİNE ZİYARET

Sivrice Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrenci ve hocaları Elazığ By Tree Hilton otelinde yöneticilerle söyleşi düzenledi. 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen söyleşiye, Elazığ Hilton Oteli Genel Müdürü, Aşçıbaşı ve İnsan Kaynakları Müdürü katılım sağladı. Turizm ve otel işletmeciliği 1. Sınıf öğrencileri, bölüm başkanı Öğretim Görevlisi İbrahim Ayakatik ve bölüm hocalarından Öğretim Görevlisi Duygu Bora ve Öğretim Görevlisi İkrar Karan eşliğinde oteli ziyaret etti. Bölümde verilen turizm de meslek uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen söyleşide, öğrencilerin çeşitli sorularını yanıtlayan otel yöneticileri daha sonra otelin çeşitli departmanlarını gezdirerek öğrencileri sektör hakkında bilgilendirdi.