KEBAN ALABALIK TESİSLERİ ZİYARET EDİLDİ

Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından Keban ilçesine bir teknik gezi düzenledi. 21 Kasım 2019 da düzenlenen geziye, bölüm öğrencileri ve hocaları eşlik etti. Keban’ın doğal güzelliklerini gezen öğrenciler, Çırçır Şelalesi ve Keban Meslek Yüksek Okulu’nun da ziyaret etti. Daha sonra Keban Alabalık Tesisleri’nin restoran ve mutfağında gözlemler yapılarak değerlendirildi. Tesisin restoran şefi öğrencilerimize serviste kullanılan POS sistemlerinin kullanımı ve yararlarını anlattı. Yiyecek-içecek servis kalitesini ve servis hızını artırmak amacıyla kullanılan el terminalleri öğrenciler tarafından yakından incelendi.

Daha önce de çeşitli konaklama tesislerinin restoran ve mutfağını inceleyen öğrencilerimiz, yerinde yapılan gözlem, değerlendirme ve eğitimlerle, tesisler arasındaki farklılıkları inceleme şansına sahip oldu.

20191120_130607.jpg

20191120_131222.jpg